Vergader locatie 

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie aan de rand van Amsterdam? Ook dan kunt u bij ons terecht. 

vergadertafel

 Verdieping:

Theehuis de Akermolen beschikt over een mooie ruimte op de eerste verdieping. Deze is geschikt voor vergaderingen, teambuilding en workshops.  Op de eerste verdieping geldt een maximum van 20 personen. De verdieping kan gedurende de avonden en weekenden worden gehuurd en in overleg ook overdag.
Vanuit deze ruimte heeft u aan alle kanten een weids en fraai uitzicht over de omgeving.

Restaurant

Natuurlijk is het ook mogelijk de ruimte van het restaurant te huren. Deze is vooral geschikt voor kleine bijeenkomsten van 2 tot 8 personen per tafel. U kunt hier, tijdens of na het vergaderen, de lunch gebruiken of aan het einde van de dag nog genieten van een hapje en een drankje. 
Het restaurant biedt plaats aan maximaal 35 personen. De ruimte kijkt uit over de dijk langs de ringvaart met aan de overkant Badhoevedorp

Wij verzorgen de koffie en thee en eventueel lunch, hapjes en drankjes.

Theehuis de Akermolen hanteert verschillende tariefgroepen bij het verhuren van de accommodatie. Voor informatie over de huurtarieven: zie huuraccomodatie.  De huurder huurt de accommodatie inclusief cliënten en/of begeleiders (voor de bar, bediening en schoonmaak).

Voor informatie kunt u vrijblijvend bellen naar: 020-6100788

Nieuws

Schipper mag ik overvaren…

De Oude Molen aan de Ringvaart te Osdorp maakte in het verleden deel uit
van een oude verdedigingslinie. Dankzij de inspanningen van Stadsherstel
Amsterdam NV en Stichting De Oude Molen is de molenstomp gerestaureerd.

De Oude Molen aan de Ringvaart te Osdorp maakte in het verleden deel uitvan een oude verdedigingslinie. Dankzij de inspanningen van StadsherstelAmsterdam NV en Stichting De Oude Molen is de molenstomp gerestaureerd.

Lees meer...
 

Ontdek de stelling!

En maak kennis met het culturele programma van Stadsherstel Amsterdam tijdens de Stellingmaanden maak kennis met het culturele programma van Stadsherstel Amsterdam tijdens de Stellingmaand.

Lees meer...
 

Nationaal Molen- en Gemalenweekend in de Akermolen groot succes

De restauratie van de Akermolen - ook de Oude Molen genoemd - is nagenoeg voltooid.

Lees meer...
 

Nieuwsbrief stichting de Vrije Geer, 18 mei 2010

Dit is de eerste nieuwsbrief  waarin we u willen informeren over de vorderingen van de restauratie en de te verwachten activiteiten voor de komende tijd.

Lees meer...
 

Mede mogelijk gemaakt door:

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
12345