Bedrijfsuitje

 
Ook voor een bedrijfsuitje kunt u prima bij ons terecht. Op de bovenetage is ruimte om creatief bezig te zijn of kunt u hier thema bijeenkomsten houden. Wij hebben de mogelijkheid van draadloos internet. Ook kunt u hier uw teambuildingsdag houden. In de omgeving van de Akermolen kunt u heerlijk wandelen en fietsen. 

molen_vanauit_dakraam_2

 

...En in het theehuis of op het terras aan het water is het goed toeven na gedane arbeid! Een heerlijke lunch of een high tea behoren onder andere tot de mogelijkheden. In overleg met u, zorgen wij voor een geslaagde dag!

Voor informatie over de mogelijkheden en prijzen kunt u telefonisch contact opnemen: tel. 020-6100778 of mailen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Nieuws

Schipper mag ik overvaren…

De Oude Molen aan de Ringvaart te Osdorp maakte in het verleden deel uit
van een oude verdedigingslinie. Dankzij de inspanningen van Stadsherstel
Amsterdam NV en Stichting De Oude Molen is de molenstomp gerestaureerd.

De Oude Molen aan de Ringvaart te Osdorp maakte in het verleden deel uitvan een oude verdedigingslinie. Dankzij de inspanningen van StadsherstelAmsterdam NV en Stichting De Oude Molen is de molenstomp gerestaureerd.

Lees meer...
 

Ontdek de stelling!

En maak kennis met het culturele programma van Stadsherstel Amsterdam tijdens de Stellingmaanden maak kennis met het culturele programma van Stadsherstel Amsterdam tijdens de Stellingmaand.

Lees meer...
 

Nationaal Molen- en Gemalenweekend in de Akermolen groot succes

De restauratie van de Akermolen - ook de Oude Molen genoemd - is nagenoeg voltooid.

Lees meer...
 

Nieuwsbrief stichting de Vrije Geer, 18 mei 2010

Dit is de eerste nieuwsbrief  waarin we u willen informeren over de vorderingen van de restauratie en de te verwachten activiteiten voor de komende tijd.

Lees meer...
 

Mede mogelijk gemaakt door:

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
12345